dinsdag 18 augustus 2009

Stortbui

Gisterenavond ben ik nog een ijsje gaan eten met Alexander, twas gezellig. Hij is echt wel aardig als hij zn handen thuis houdt. We hebben nog wat rondgewandeld en ik heb EINDELIJK een stuk chocolade gegeten, en dat met een hele fles Cola erbij! Zaaaalig, wel geen colalight helaas dus het was wel een calorierijke avond hehe...

Vandaag niet zo heel veel gebeurt, heb lang geslapen. In de namiddag ben ik wat gaan wandelen en wat foto's gemaakt in de buurt. Toen heb ik uitgezocht hoe ik die of Facebook kan zetten dus voor iedereen die iets wil zien van mijn leven hier: check mn facebook.
Voor de rest heb ik nog wat boodschappen gedaan, nu ik eindelijk geld heb! Ik was tevoet naar de supermarkt gegaan, een tien minuutjes stappen van hieruit. Toen ik de winkel buitenkwam regende het volle bak. Ontzettend hard, en het bleef maar duren. Gelukkig kwam er op een duur een man bij mij staan om wat te socialisen, hij was chauffeur van het schoolbusje in onze wijk en ik herkende hem omdat ik Gladys al eens met hem had zien praten. Hij heeft me toen naar huis getaxied, godzijdank want het heeft nog dehele middag ontzettend hard geregend. Dat is niet leuk omdat je dan wel binnen MOET blijven en het maakt een hels lawaai op ons afdak. Maar het is wel de enige manier waarmee het hier wat koeler is savonds. Als het dhele dag geregend heeft koelt het savonds wat af, anders blijft het gewoon super benauwd: DAG & NACHT!

1 opmerking:

  1. Dag lieverd, het weekend was dus alles behalve saai. Wat Alexander betreft zou je mischien eens aan Carlos kunnen vragen hoe je hem voorzichtig en netjes duidelijk maakt dat je niet van zijn handtastelijkheid gedient bent. (voordat je je temperament gaat gebruiken want dan krijgt ie de schrik van zijn leven ;-) ) Tis ook wel heel vervelend voor Cindy lijkt me.
    Carlos heeft ook niet veel slaap gekregen blijkbaar, om hoe laat begint hun school? Jullie hebben elkaar dan al best veel te vertellen, dat zit wel snor :-)
    Was het niet verleidelijk om in al die hitte door de regen naar huis te lopen?
    Ik heb je foto's op facebook gezien, mooi zeg. Nu hebben we een beetje een idee waar je verblijft he. De stroomdraden doen me aan mijn kinderjaren denken. Ooit, lang geleden, hadden we dat hier ook nog zo. Alleen kan ik me niet herrinneren dat er hier ook schoenen in hingen te bengelen. Je bent ook wel heel feestelijk onthaald! Meteen een bbq aan het strand met de hele familie en vrienden. Ik zie je overal heel lief lachen maar het moet best wel overdonderend voor je geweest zijn. Zoveel spontaniteit, zoveel drukte en jij die niemand kent en er nog geen woord van begrijpt. Knap van je hoe je het toch maar allemaal over je heen laat komen!
    Het Panamakanaal is niet echt ons ding he. Tis dat we de geschiedenis erover kennen waardoor het indruk maakt, maar mooi is anders. Het treintje vond ik weer wel leuk :)
    De foto's vd culturele uitstap bezorgen je zo " goei zin " Dat jongetje die mee gaat dansen, zoooooooooo snoezig! Tis er wel eentje met lef, breng hem straks maar mee ;-)Leuk om te zien hoe ook jij erbij wordt betrokken!
    Dan dat hotel! Kan je niet vragen of er nog een baantje voor mij vrij is dan komen wij ook over. Na centerparcs kan ik dat wel baas, hihi. Of mischien ga ik snorkels verkopen en geef jij snorkellessen, het komt helemaal goed :)
    Hier is het momenteel ook warm, ik denk dat we wel een stuk in de 30 graden zitten en morgen nog warmer. Met als gevolg onweer, vrijdag en zaterdag gaan we terug de 20 in en maar goed ook want anders zou het minder leuk zijn op pkp denk ik zo.
    Gisteravond ben ik met Ingeborg bij Sofia gaan eten, ze had lekker gekookt en het was gezellig. Vanavond ben ik met Leen naar de manege geweest (kijken nr Britt) en op de terugweg hebben we ff een terrasje gedaan bij de Klok.
    Lindsay was vandaag in Calella aan zee, morgen gaan ze naar Frankrijk voor de
    volgende 5 dagen. Daar schijnt het ook heel warm te zijn. Ze hebben een "keileuke" groep, die hebben het dus wel naar hun zin. Dat gaat weer janken worden bij het afscheid nemen ;)
    Oma en Pee waren vanavond hier om naar je foto's te kijken. Ze zei dat ze gister wel 10x naar je heeft proberen te bellen. Uit je schrijven kan ik opmaken dat er rond die tijd niemand thuis was, ik denk dat het toen bij jou rond half 12 moet zijn geweest.
    En goed dat je Visa werkt, pff een hele opluchting!
    Kuskuskuskuskus v je mammie ;)

    BeantwoordenVerwijderen